Søren Lindgreen

Spildesign

Jeg kan specieludvikle spil præcist efter dine ønsker. Kontakt mig for at høre mere

Videnbingo

Du tager et quizspil og blander det med bingo. Og vupti har du et underholdende spil, der kan tilpasses mange situationer. Sammen med retorikeren og konsulenten i vidensformidling Michael Lykke, har jeg udviklet Videnbingo.

Vi har lavet spil til private og offentlige virksomheder – hver gang tilpasset den enkeltes behov. Spillet kan bruges til undervisning, underholdning og opsamling

Vendespillet

Vendespillet er det klassiske huskespil – memory, hvor det gælder om at finde to ens brikker ved kun at vende én brik ad gangen.

Du kan designe dine egne brikker. Du skal blot finde billederne i dit elektroniske fotoalbum, og sende dem ind til mig. Billederne bliver lavet til rigtige spilbrikker og spillet sendt til dig i en flot æske.

Senest har jeg specieldesignet et vendespil til Ã…rhus Kommunes integrationsenhed.

Det politiske spil

Det politiske spil handler om de politiske processer i Folketinget og skaber refleksion over disse. Spillet giver faktuel viden om politiske processer og institutioner på en underholdende og lærerig facon.

Spillerne er folketingsmedlemmer fra forskellige typer af politiske partier. De gennemgår en valgperiode og skal kæmpe om, hvilket parti der får flest nye mandater ved næste valg.


EU-spillet

EU-spillet er et kortspil, der introducerer spillerne til EUs vigtigste institutioner, traktater, historiske forhold og det taktiske spil i EUs politik.

Spillet tager udgangspunkt i de faktiske institutioner og politikker, men er opbygget således, at udviklingen i spillet kan medføre mange alternativer versioner af EU. Det gør spillet velegnet til efterfølgende diskussion.

SPILLET ER IKKE FÆRDIGUDVIKLET


Leave a Reply